Annons

Marie vann publikens hjärta

Trelleborg • Publicerad 28 juli 2006
Marie Andersson framförde egna låten Need you desperately som gick hem hos Sommarchansens publik. @08 Bildbyline:BILD: GUGGE ZELANDER
Marie Andersson framförde egna låten Need you desperately som gick hem hos Sommarchansens publik. @08 Bildbyline:BILD: GUGGE ZELANDERFoto: 

Andra gången gillt för Gislövstjejen Marie Andersson när hon i går gick vidare till final i Sommarchansen. Tack vare publikens stöd.

Skam den som ger sig. För andra året i rad ställde Marie Andersson upp i den årliga talangtävlingen Sommarchansen som hålls i Pildammarna i Malmö.

Annons

Av nio deltagare i den andra deltävlingen gick tre vidare till final. Marie Andersson blev en av dem, tack vare att hon fick publikens röst.

Hade du väntat dig det?

– Nej, inte alls, jag är väldigt förvånad, säger en omtumlad men strålande glad Marie Andersson strax efter att hon fått glädjebeskedet.

Under kvällens deltävling, den andra av tre, spelade hon piano och sjöng egna låten Need you desperately.

– Den är ganska ny, det är andra gången jag framför den inför publik. Men jag tror jag gjorde bra ifrån mig.

Redan förra året satsade Marie Andersson på Sommarchansen, men nådde inte ända fram. I år när även publiken, och inte bara juryn fick säga sitt, gick det betydligt bättre.

För Marie Andersson väntar nu finalen i Sommarchansen på Pildammsteatern den 10 augusti. Där får hon tufft motstånd i form av dem som gått vidare från de tre delfinalerna, plus dem som röstats fram genom Andra chansen.

Hur ska du ladda inför finalen?

– Jag ska nog bara träna, träna och träna lite till.

Marie Andersson har tidigare vunnit TA-chansen i Trelleborg och ställt upp i flera talangtävlingar, bland annat MusikDirekt.

Annons

Louise Voll Ercolino

0410-545 41

louise.voll.ercolino@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons