"Många söta tjejer i kväll"

Spela hög musik. Ackompanjera med tunn rök och blinkande lampor. Tillsett godis, chips och läsk och 140 ungdomar från Trelleborg. Då får du ett mellanstadiedisko med sting.
Trelleborg • Publicerad 18 februari 2009
Tjejerna Jin Loicathoek, Ida Holm, Johanna Nilsson och Gen Loicathoek svalkar sig i läskbaren.
Tjejerna Jin Loicathoek, Ida Holm, Johanna Nilsson och Gen Loicathoek svalkar sig i läskbaren.Foto: 
Shake that ass for me Misko Miskovic var en av mellanstadieeleverna som dansade loss när dj:n bjöd på bland annat musik från Eminem. Diskot på Parken i Trelleborg lockade drygt 140 ungdomar. Bilder: Claes Nyberg
Shake that ass for me Misko Miskovic var en av mellanstadieeleverna som dansade loss när dj:n bjöd på bland annat musik från Eminem. Diskot på Parken i Trelleborg lockade drygt 140 ungdomar. Bilder: Claes NybergFoto: 
Spela hög musik. Ackompanjera med tunn rök och blinkande lampor. Tillsett godis, chips och läsk och 140 ungdomar från Trelleborg. Då får du ett mellanstadiedisko med sting.
Spela hög musik. Ackompanjera med tunn rök och blinkande lampor. Tillsett godis, chips och läsk och 140 ungdomar från Trelleborg. Då får du ett mellanstadiedisko med sting.Foto: 
I ett ljussken av regnbågens alla färger dansade både tjejer och killar under onsdagskvällen i Parkens lokaler.
I ett ljussken av regnbågens alla färger dansade både tjejer och killar under onsdagskvällen i Parkens lokaler.Foto: 

Stämningen var hög på Parken när ungdomsenheten i Trelleborg anordnade sportlovsdisko under onsdagskvällen. Tjejerna Annie Engfors, Linnea Jeppsson och Matilda Borgström var några av de som dansade loss.

- Det är kul att komma och träffa så många olika kompisar, sa Matilda Borgström.

- Och så är här många snygga killar, lade Linnea Jeppson till.

Stilarna var många. Glittriga skärp, långa scarfar, kepsar och långkjol. 11-åriga Misko Miskovic var en av killarna som anammat skejtarstilen. Runt åttatiden var han kung på dansgolvet. Med en ring omkring sig bjöd han på show.

- Det är roligt att dansa. Jag brukar dansa med tjejer också. Här är många söta tjejer i kväll, sa Misko Miskovic efter en svettig dans.

Fyra timmars dansande tog på krafterna. Läskbaren var därför ett välkommet inslag. Men även den nyfallna snön bjöd upp till en och annan dans.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.