Annons

Många skolor nedklottrade

Fågelbäcksskolan, Kattebäcksskolan, Gylle resursskola, Bäckaskolan och Köpingeskolan. Alla har drabbats av klotter och sönderslagna fönster.
Trelleborg • Publicerad 13 september 2013

Många av kommunens fastigheter har blivit nedklottrade på sista tiden. Nu har polisanmälningar gjorts. Oftast handlar det om väggar och fönster som sprayats ner. På förskolan Månssonska villan hittades klotter tidigare i veckan.

Söderslättshallens B-hall har också drabbats. Hela 40 meter av ytterväggen har blivit nedklottrat. TFF:s kansli på Vångavallen har också utsatts för klotter.

På fem skolor hittades samma form av skadegörelse. Kattebäcksskolans brandgrind har utsatts för skadegörelse och på Gylle resursskola har någon slagit sönder ett vindsfönster. Bäckaskolan, Fågelbäcksskolan och Köpingeskolans idrottshall har blivit utsatt för klotter.

Louise Löfgren
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons