Annons

Många inbrott polisanmälda

Flera anmälningar om villainbrott har kommit in till polisen i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 10 februari 2014
Foto: JONAS EKSTR÷MER / TT

I Smygehamn ska någon ha brutit sig in genom ett fönster till ett fritidshus på Tvärvägen. Inbrottet upptäcktes i torsdags. Tjuvarna fick med sig vin och kontanter.

Under fredagseftermiddagen lyfte någon bort ett fönster på ett hus på Vedvägen i Trelleborg. Kontanter, resecheckar och smycken stals. I fredags tog sig någon även in genom en altandörr på Västerängen i Skegrie. Försvann gjorde en berlock.

Annons

På fredagen upptäckte ägarna till ett fritidshus på Mossrosvägen i Beddingestrand att någon krossat ett fönster. Inbrottet kan ha skett när som sedan mitten av december. Tjuvarna fick bland annat med sig en tv och verktyg.

Också två villor i Höllviken har haft inbrott, en på Elvabovägen och en på Karlsrovägen. Båda inbrotten upptäcktes på fredagen. Från Elvabovägen stals bland annat en tv, smycken och fryst kött. Från Karlsrovägen bland annat ett kassaskåp och elektronik.

Louise Löfgren
Louise Cronholm Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons