Annons

Många iakttagelser men inga spår

Polisen har inga konkreta spår att följa, varken från brandplatsen i Tornhuset eller efter operation dörrknackning i torsdags.
Trelleborg • Publicerad 22 oktober 2007
Bild: Claes Nyberg
Bild: Claes NybergFoto: 

- Vi har vänt oss till skolan, säger kriminalkommissarie Ann-Christine Sjöbäck som är utredningsledare. Om det är ungdomar som ligger bakom så kommer det att pratas. Nu måste vi ha is i magen.

Många Vellingebor har hört av sig med sina iakttagelser under tisdagskvällen, ungefär samtidigt som bränderna bröt ut i Tornhuset. Men ingen har sett något som har något direkt samband med branden.

Annons

De poliser som tagit emot Vellingebornas iakttagelser har bara gjort just det, och tagit namn, adress och telefonnummer.

- Nu måste vi ringa och ställa alla de där följdfrågorna för att avgöra om informationen är relevant, säger Ann-Christine Sjöbäck. Och det tar tid.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons