Annons

Många bostadsinbrott under julhelgen

Tjuvarna tog inte ledigt i julhelgen. Minst åtta inbrott har anmälts i Trelleborg och Vellinge. "Trelleborg sticker ut jämfört med tidigare år", säger Kenneth Abrahamsson på Vellingepolisen.
Trelleborg • Publicerad 27 december 2012

Verktyg, datorer och smycken. Det blev bytet från flera inbrott som begicks före och under julhelgen. Den 21 december stals verktyg värda 3 700 kronor från ett garage till en villa på Hösninge byaväg. Tjuvarna tog sig in genom en olåst dörr.

Dagen före julafton drabbades en villa på Nyponvägen i Trelleborg. Då stals bland annat kontanter. Samma dag slog tjuvar till mot en villa på Smalgatan i Klagstorp. Bytet blev en dator, parfym och flera julklappar.

Annons

På julafton begicks minst tre inbrott i Trelleborg. Från två villor, en på Kopparmyntsvägen och en på Florettgatan stals guldföremål och smycken. Vid båda inbrotten tog sig tjuvarna in genom fönster. Det tredje inbrottet drabbade en lägenhet på Frans Malmrosgatan. Tjuvarna bröt upp balkongdörren och kom över 500 kronor i kontanter.

Natten till annandagen tömdes ett förråd på Hallasvängen på verktyg. Det stulna värderas till 4 000 kronor. Senare på annandagen stals smycken från en villa på Fritidsvägen i Höllviken. Tjuvarna bröt upp en altandörr för att ta sig in i huset.

Madeleine Gripsten
Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons