Annons

Man stal kassa på apoteket

(Uppdaterad) En rånare lyckades stjäla kassan på apoteket i Valens köpcentrum i Trelleborg vid lunchtid på torsdagen. Rånaren passade på när kassan lämnats tillfälligt obemannad.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2003

Det var vid 13-tiden på torsdagens eftermiddag som en man i svart keps trängde sig in vid utgångskassan på Apotek Svea i Valen och snabbt rafsade åt sig alla sedlar i högre valörer, men lämnade kvar 20-kronorssedlarna. Mannen ålade sig sedan ut från apotekslokalen mellan glasväggen och kassalinjen och sprang ut norrut, mot Nygatan. Enligt ett ögonvittne sprang mannen sedan först ner i garaget under Centralskolan innan han vände och fortsatte flykten bort till Hesekillegatan och vidare norrut. På apoteket visste man i går ännu inte exakt hur mycket rånaren kom över. Troligen rörde det sig inte om någon större summa pengar, i vart fall under 10 000 kronor. Sedlarna med allra högst valörer förvaras inte i kassan vid utgången.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons