Annons

Man slog omkring sig med tillhygge

Polispatruller kallades på torsdagsförmiddagen till Trelleborgs centrum. En man i 40-årsåldern gick runt och slog omkring sig med ett tillhygge.
Trelleborg • Publicerad 12 september 2013
Flera polispatruller kom till centrala Trelleborg sedan flera personer slagit larm om mannen.
Flera polispatruller kom till centrala Trelleborg sedan flera personer slagit larm om mannen.Foto: 

Flera olika personer slog vid 11-tiden larm till polisen om mannen som befann sig i området kring Algatan.

– Han rörde sig i centrum. Han var inne i en tobaksaffär där han slog sönder ett föremål och gick till Stortorget där han slog vilt omkring sig, säger informatör Marie Persson på polisens kommunikationscentral.

Annons

Polisen kunde med hjälp av vittnen en stund senare hitta mannen inne i en lägenhet. Mannen, som är i 45-årsåldern, greps och anhölls efter förhör. Han är misstänkt för våldsamt motstånd, brott mot knivagen, skadegörelse, samt förberedelse till grov misshandel.

– Därför att han varit ute och gått med tillhyggen på stan och gjort vissa uttalanden som jag inte vill gå in på, säger Anders Oxelbrand som är inre befäl vid polisen i södra Skåne.

Louise Löfgren
Louise Cronholm Löfgren, Maria Sällberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons