Annons

Man rånad och misshandlad

En 38-årig Vellingebo har uppgett för polisen att han stod och väntade i en busskur när det stannade till en bil vid honom. Ur bilen hoppade fem till sju personer som rånade och misshandlade honom innan de försvann från platsen.
Trelleborg • Publicerad 31 augusti 2012

Händelsen ska ha inträffat vid 22.40 på torsdagskvällen vid Övre. Bilen ska enligt polisen vara en Audi, troligen grön eller svart. Personerna ska enligt anmälan ha slagit 38-åringen med baseballträ på armen, sparkat honom på benet och tvingat honom att lämna ifrån sig en mobiltelefon och en plånbok, som innehöll 5 000 kronor. Därefter hoppade de in i bilen och körde ifrån platsen.

Polispatrull och ambulans skickades till platsen. Enligt polisen klarade den rånade mannen sig utan allvarligare fysiska skador, men klagade över smärtor i arm och ben.

Annons

Polisen sökte efter bilen i området, men på fredagen var ännu ingen gripen för brottet och vittnen saknas till händelsen.

– Ytterligare förhör kommer att hållas med målsäganden för att vi ska få klarhet i vad som hänt, säger Ann-Christine Sjöbeck vid Trelleborgspolisen.

Mikael Hallqvist
Mikael Hallqvist och Peter Dontsov
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons