Annons

Man gripen för knivdåd på Dalabadet

Ett knivdåd på Dalabadet under natten till lördagen ledde till att en kvinna fick uppsöka sjukhus och en man greps misstänkt för grov misshandel.
Trelleborg • Publicerad 9 november 2003

Kvinnan tog sig till Trelleborgs lasarett och kontaktade polisen och anmälde sin man för grov misshandel. Paret, som är i 40-årsåldern, bor för tillfället i en husvagn på Dalabadet. Vid ettiden på natten mot lördagen uppsökte kvinnan Trelleborgs lasarett med skador på nedre delen av ryggen. Enligt polisen uppgav kvinnan att hon blivit knivskuren av maken. Två timmar senare grep polisen maken på Dalabadet och förde honom till Ystad för förhör. Han är misstänkt för grov misshandel. Enligt polisen är det oklart vad somm egentligen har hänt i husvagnen. Ord såtr mot ord. Mannen släpptes efter ett dygn men är fortfarande misstänkt. Åklagaren ska nu ta ställning till vidare åtgärder.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons