Annons

Man attackerad av flera i Stadsparken

Flera polispatruller larmades på fredagseftermiddagen till Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 22 augusti 2014

– Det är en man i 40-50-årsåldern som ska ha blivit slagen av fyra till fem ungdomar, säger polisens informatör Patric Fors.

Misshandeln skedde inne i Stadsparken, på sidan som vetter mot badhuset.

Annons

Det oklart varför mannen blivit slagen, men enligt polisen ska det röra sig om en oprovocerad misshandel. Mannen fick lindriga skador.

När den första polisen kom till platsen fick han syn på två misstänkta gärningsmän som sprang från parken. Polismannen tog upp jakten till fots efter gärningsmännen och lyckades gripa en 21-årig man som misstänks för misshandel.

Vid gripandet fick den misstänkta gärningsmannen något slags anfall och fick därför åka med ambulans till sjukhus. När han sedan piggnade till var han fortfarande så berusad eller påverkad att förhör inte kan hållas. Mannen fördes därför till polisstation för att nyktra till.

Den gripne mannen är känd av polisen sedan tidigare och enligt uppgift till polisen ska det finnas ytterligare minst två gärningsmän, men vilka dessa är är i nuläget oklart och ingen annan är gripen.

Louise Löfgren
Louise Cronholm Löfgren, Lisa Kron
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons