Annons

Man åtalas för hot och slag – tog fram kniv

En 43-åring åtalas för misshandel och olaga hot. Enligt åtalet sa han bland annat att han skulle skära halsen av en annan man.
Trelleborg • Publicerad 18 november 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Enligt åtalet brottade mannen i juli i fjor ner en kvinna i syfte att ta hennes telefon. Han ska även ha försökt bända upp hennes fingrar och slitit och dragit i henne. De båda har ett gemensamt barn som blev vittne till händelsen.

43-åringen åtalas även för ett olaga hot samma dag. Han ska ha hotat en annan man till livet genom att prata in på hans telefonsvarare. Enligt åtalet har 43-åringen därefter en kniv och sagt till kvinnan att han skulle skära halsen av den andre mannen.

Annons

Båda händelserna inträffade på en ort i Trelleborgs kommun.

43-åringen nekar till brott. Bland åklagarens bevisning finns bland annat det hotet som är inspelat på telefonsvararen och förhör med ett vittne.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons