Annons

Man anhållen för bilstöld

En trelleborgare sitter just nu anhållen hos polisen i Ystad misstänkt för en bilstöld. Mannen greps under natten till torsdagen i Svedala tillsammans med ytterligare en person.
Trelleborg • Publicerad 9 juli 2004

Ett vittne upptäckte att någon försökt bryta sig in i bilar på en parkeringsplats i Svedala. Polisen tillkallades och lyckades spåra de båda männen med hjälp av en tjänstehund. Polisen misstänker att de båda männen tagit sig till Svedala i en stulen bil som fanns vid parkeringsplatsen. Man upptäckte också att någon försökt slanga bensin ur någon av de parkerade bilarna. De båda männen är därför misstänkta både för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försökt till inbrott i bil och stöldförsök. Trelleborgaren, som är i 25-årsåldern, är sedan tidigare väl känd av polisen.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons