Annons

Magert utbud men unik miljö

Trelleborgs troligen största turistattraktion Trelleborgen lockar besökare året om. Men om de blir fikasugna då? Jo, det finns ett kafé. Dock har man inte alls tagit till vara på potentialen som borgen har.
Trelleborg • Publicerad 6 augusti 2013
Foto: 

Utbudet är minst sagt magert. Det finns två sorters kaffebröd att välja mellan: muffins och äppelmunk. Men vi får reda på att munkarna ligger i frysen. I själva verket är det muffins som erbjuds. Glass finns det dock gott om.

Kaffet görs i en finare automat och påsar med té är alternativet. Kaffekopparna är dock fina och för tankarna till gamla vikingakrus.

Annons

Om man dock nöjer sig med det som finns kan man börja njuta av fördelarna med Trelleborgen som kafé, nämligen miljön. Att få en sådan lugn och fin fika mitt i stan är unikt. Vi sitter på den soliga uteserveringen med en underbar utsikt framför oss. Ängen och Trelleborgen är naturligtvis fina att se på. Men även inne i kaféet är miljön vacker med allt trä och den luftiga atmosfären.

Skvallerfaktorn är dålig, här finns mest turister. Servicen bedömer vi som bra och upplevelsen på det stora hela trevlig. Men lite fler kakor hade verkligen inte skadat.bönorna

Louise Löfgren
Bönorna
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons