Annons

Magasinet fullsatt för Solens Mat

Det var fullsatt i Köpmansmagasinet i Smygehamn när Bo Hagström kåserade och berättade om sitt tv-program Solens Mat på tisdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 8 juli 2008
En ost rund som solen visar Bo Hagström upp när han pratar om Solens Mat på Köpmansmagasinet i Smygehamn. Bild: Claes Nyberg
En ost rund som solen visar Bo Hagström upp när han pratar om Solens Mat på Köpmansmagasinet i Smygehamn. Bild: Claes NybergFoto: 

- Det är 160 som kommit hit och det är maximalt vad vi tar in, berättar Therese Vorbau på Turistbyrån i Köpmansmagasinet i Smygehamn.

Och publiken verkade gilla det de hörde, för skratten kom ofta och stämningen blev snabbt mysig och intim när Bo Hagström började berätta om sina resor och hur inspelningarna gick till.

Annons

Han avslöjade bland annat att han just kommit hem från den sista inspelningen inför höstens programserie.

- Vi är ett litet team, jag och en fotograf, berättar han. Det ger större chanser att komma in hos folk, men ger också begränsningen med bara en kamera, som jag får lösa genom att vara väl påläst.

Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons