Annons

Magasinet blev till en pub

Trelleborg • Publicerad 4 juli 2008
"Det här är bra, jag gillar 60-talet" säger Alf Andersson om Victor Håkanssons covers på Beatles-låtar. Han besökte puben med Eva Nilsson. Bild: Fanny Johansson
"Det här är bra, jag gillar 60-talet" säger Alf Andersson om Victor Håkanssons covers på Beatles-låtar. Han besökte puben med Eva Nilsson. Bild: Fanny JohanssonFoto: 

På fredagskvällen var det premiär för pubkvällar i Köpmansmagasinet i Smyge. I kaféet såldes öl och vin och på scen satt trubaduren Victor Håkansson.

Pubkvällen, som även arrangeras den 11 och 18 juli, vävdes ihop med LRF:s grillning som är en del av Skånsk mat. Och många valde att först äta utomhus och sedan gå in och lyssna på den utflyttade trelleborgaren Victor Håkanssons 60-talscovers med en öl eller ett glas vin i handen.

Annons

– Det här är jättetrevligt, säger sommargästerna Inga-Lill och Bo Sjöbeck som besökte pubkvällen tillsammans med vännerna Inger och Rolf Wallin samt Anna-Lena och Göran Swernfeldt.

Även i kaféet var det glada miner.

– Intresset har varit stort och nu börjar det strömma till lite folk också. Det går strålande, säger Matthias Olsson och lägger till att han säljer mest öl. Åsa Krantz tycker att det är positivt att pubkvällen infaller samma dag som grillningen.

– Förra året gick vi ju bara hem efter grillningen.

Hon var där tillsammans med Tony Nilsson som också hade enbart gott att säga om kvällen.

– Det behövs lite sånt här i Smyge för att få hit den yngre generationen, menar han.

Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons