Annons

Lyxloppis gav klirr i kassan

35 195 kronor. Så mycket intäkter fick Ejnar Söder in på sin loppis, som arrangerades under en knapp vecka i Karnas kostall, beläget i Västra Torps kyrkby. Pengarna har nu satts in till organisationen Läkare utan gränser.
Trelleborg • Publicerad 27 juli 2008

- Jag är glad över responsen. Det var många som kom och köpte prylar. Men det här året var det inte hotellsaker som vi sålde mest av, utan mindre föremål som prydnadssaker och hemelektronik, berättar den legendariske restaurang- och hotellentreprenören Ejnar Söder.

Förra sommaren ordnade han en liknande loppis i samma lokal. Då fick han in cirka 25 000 kronor i intäkter från loppmarknaden. Men enligt arrangören finns det inga planer på en loppis i samma stil nästa år.

Annons

Söder tycker det är för tidskrävande att bygga upp loppisen och få alla saker på plats i det gamla kostallet.

– Puh, det tog flera veckor att förbereda. Men jag är glad över allt stöd för de två som hittills har genomförts, säger han.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Johan Persson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons