Annons

Lyckad premiär för Trelleborgs nyaste loppis

Premiären av loppisen Loppisdiamanten, som tog plats på Parken under söndagen, får lov att kallas lyckad, med kö till lokalen över en timme före öppning.
Trelleborg • Publicerad 29 oktober 2017
Det var trångt mellan borden på Parken.
Det var trångt mellan borden på Parken.Foto: Sebastian Mårtensson

– Det känns väldigt seriöst, säger loppisbesökaren Pia Bull.

Hon kom när det fortfarande var kö för att komma in i lokalen, och är imponerad över hur bra det fungerade.

Annons

– Det är jättebra organiserat, särskilt med insläppet när det var kö. Gick tio personer ut så släpptes tio personer in, det är jättebra, säger Pia Bull.

Arrangören Mia Olin är nöjd med premiären.

– Det känns lyckat. Folk köade utanför från klockan tio, och sedan tog det drygt en timme efter att vi öppnat att få in alla, säger hon.

Mia Olin har redan börjat fundera på vad hon skulle kunna göra annorlunda nästa gång.

– Nästa gång kanske jag ska ha färre säljare. Det blev lite trångt, och särskilt i början när det var som mest folk, säger hon.

Och enligt Mia Olin känns det som om det kan bli fler gånger.

– Efter att jag sa stopp på säljplatserna har säkert ett 30-tal hört av sig och frågat om jag inte kunde klämma in dem. Det känns som om det finns ett intresse för att göra det här igen, säger Mia Olin.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons