Annons

Lugnt nyår i Trelleborg - misstänkt mordförsök i Svedala

Infirandet av det nya året blev stökigt på sina håll i Skåne, bland annat i Malmö och Svedala, men i Trelleborg har polisen inte behövt notera några svarta plumpar i protokollet inför starten av 2003.
Trelleborg • Publicerad 1 januari 2003

Enligt vakthavande befäl hos polisen i Ystad har man under nyårsnatten inte gjort vare sig gripanden eller omhändertaganden av onyktra i Trelleborg. inte heller verkar det ha förekommit några fester som spårat ur på allvarligt vis. I Svedala, däremot, blev en person allvarligt skadad vid ett knivbråk i en lägenhet. Lägenhetsinnehavaren hade festat sedan eftermiddagen med sin inneboende, en gäst och en hel del alkohol. Vid 21-tiden uppstod gräl och den inneboende, en man närmare 50 år gammal, ska då ha stött en kniv i ryggen på gästen. Kniven missade stora kroppspulsådern med blott fem millimeter. Läkare på Ystads lasarett fick ta sig an fallet, medan polisen grep 50-åringen. Han anhölls senare som misstänkt för mordförsök.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons