Annons

Lovlediga rockade loss

Möter du en liten människa som sätter handen på huvudet och säger "Haj", då har du säkert mött en av alla dem som satt i publiken när SvenStures poporkester bjöd på konsert i Söderslättshallen på torsdagsförmiddagen.
Trelleborg • Publicerad 30 oktober 2003
Bild: CLAES NYBERG
Bild: CLAES NYBERGFoto: 

Två minuter tog det för duon att få publiken med i sin svängiga repertoar och själv rockade de loss så att paljetterna yrde. Bild:CLAES NYBERG - Sven Sväng kan äta 48 kilo margarin, Sture Stock kan kissa långt i snö och dansa jazzbalett med ett wienerbröd, sjöng duon som egentligen består av Jens Andersson och Micke Hansen, och den unga publiken fnittrade förtjust. Förskolebarn, personal, föräldrar och höstlovslediga hade sökt sig till c-hallen som visserligen inte var fullsatt, men tur var det eftersom popkonsert á la SvenSture kräver rejält svängrum.

Lasse Bryggare lasse.bryggare@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons