Annons

Listor stödjer ombyggnad

TRELLEBORG Ägaren av Tobbes kök och Pub har samlat in namnunderskrifter där flera av gästerna stödjer den planerade ombyggnaden vid Gamla Torg.
Trelleborg • Publicerad 31 januari 2006

Tobias Östring, som driver Tobbes kök och pub, har samlat in namnunderskriter som är på väg att överlämnas till kommunalrådet Egil Ahl (s).

– Vi har samlat in åtminstone 200 namn. Det är gäster och andra som vi pratat med på stan", som tycker att det är befogat med en ombyggnad av restaurangen.

Annons

Tidigare har TA skrivit om föreningen Gamla Trelleborgs attack mot ombyggnadsplanerna av det anrika värdshuset. Kritiken har gällt den bygglovsansökan som omfattar bygget av en veranda. Ungefär samtidigt har arkitekten Eva Arén anlitats av Egil Ahl för att skissa på hur Gamla Torg i allmänhet kan förnyas.

– Det är gäster, andra trelleborgare och även turister som har skrivit på vår listor, enligt Tobias Östring.

I lördags bjöd han in allmänheten till en presentation av de nya planerna på ombyggnad av restuarangen.

– Ingen från Gamla Trelleborg kom och heller inte kd som också kritiserat våra planer, enligt Tobias Östring.

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons