Annons

Lisa gör debut med storbandet

På söndag sjunger musikalsångerskan Lisa Romée för första gången med Trelleborgs storband, i en konsert på församlingshemmet.
Trelleborg • Publicerad 10 maj 2014
Lisa Romée sjunger för första gången med Trelleborgs storband.
Lisa Romée sjunger för första gången med Trelleborgs storband.Foto: Foto: Claes Nyberg

Lisa, som är född och uppvuxen i Trelleborg men numera bosatt i Malmö, har under våren varit inblandad i ett danskt Abba-projekt. I sommar ska hon som vanligt leda Barnens allsång i Malmö Folkets park - varefter hon går på sitt livs första mammaledighet.

– Jag träffade storbandets ledare, Martin Lavröd i samband med en julkonsert i Håslövs kyrka i julas och pratade då om att det vore kul att göra något ihop, berättar Lisa Romée.

Annons

– Jag föreslog bland annat ett par låtar av Burt Bacharach som jag länge velat sjunga och de är allesamman med. Bland annat "Alfie" och "Do you know the way to San José".

Även storbandets egen Alf Green medverkar som solist, och konferencier för konserten som börjar klockan 18 är Bertil Ahlberg.

Fanny Nyberg
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons