Annons

Lill-Babs signerade bok på Valen

Lill-Babs var i stan´ under fredagen. Hon kom till Valens köpcenter för att signera sin nyutgivna bok "Leva livet" som är ett hopkok av hennes favoriträtter. ´
Trelleborg • Publicerad 12 december 2003
BILD: JOHAN PERSSON
BILD: JOHAN PERSSONFoto: 

BILD: JOHAN PERSSON Boken signerades på ICA Supermarket på Valen och det gick inte ta miste på att Barbro Svensson, en av de mest omskrivna artisterna i svensk press, gästade sydliga Trelleborg på fredagseftermiddagen. Hon skrev autografer oavbrutet under två timmar. Unga som äldre kom nyfiket för att se artisten som blivit sig känd för sina sångframträdanden, dejtprogram i TV på 1990-talet och krogshower på Hasses Lada utanför Båstad. - Hon är en underbar människa som sprider så mycket glädje! tycker Siw Andersson, en av beundrarna som lät sig fotograferas tillsammans med Lill-Babs. Det var strykande åtgång på boken och i stort sett alla 400 exemplaren i butiken såldes snabbt. Runt om i landet har volymen hittills tryckts i 10 000 exemplar. - Det är alltid lika trevligt att komma hit. Jag har ju uppträtt i Folkets park flera gånger genom årens lopp, myste Lill-Babs medan hon skrev sin signatur till en bokköpare. Recepten som finns samlade i hennes bok är en mix av maträtter som hon brukar laga till släkt och vänner. - Jag har ju tre barn, nio barnbarn och ett barnbarnsbarn. Så nog blir det en hel del middagar som jag lagar. En del rätter har jag lärt mig av min mamma, säger hon.

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons