Annons

Flera bilar i seriekrock på E 6 – en person till sjukhus

Vid 17.30 kom ett larm om en olycka på E 6 i riktning mot Trelleborg. Fyra bilar uppgavs vara inblandade i olyckan. En kvinna fick föras till sjukhus.
Trelleborg • Publicerad 25 april 2019
Föraren av en bilarna fick klippas loss av räddningstjänsten.
Föraren av en bilarna fick klippas loss av räddningstjänsten.Foto: Jenny Isaksson

Olyckan inträffade ett par hundra meter innan Västra korset. Räddningstjänst, polis och sex ambulanser larmades till olycksplatsen där flera bilar kört in i varandra.

Räddningstjänsten fick klippa upp en av bilarna för att på ett säkert sätt kunna ta ut föraren som sedan fördes i ambulans till sjukhus.

Annons

– Hon hade ryggsmärtor, därför fick vi ta det säkra före det osäkra och klippa taket, säger Andreas Olsson på räddningstjänsten.

Det är i nuläget okänt vilka skador kvinnan ådrog sig.

En lång rad lastbilar och bilar som var på väg mot Trelleborg när olyckan inträffade fick vänta längs infarten i en och en halv timme medan arbetet på olycksplatsen pågick.
En lång rad lastbilar och bilar som var på väg mot Trelleborg när olyckan inträffade fick vänta längs infarten i en och en halv timme medan arbetet på olycksplatsen pågick.Foto: Jenny Isaksson

Det uppstod snabbt långa köer mellan Maglarpsrondellen och in mot Trelleborg. Även trafiken västerut stoppades och fick ledas om.

Klockan 19 meddelade Trafikverket att arbetet på olycksplatsen var klart och vägen åter öppen för trafik.

Foto: Jenny Isaksson
Jenny IsakssonSkicka e-post
Carl Johan EngvallSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons