Annons

Långa veteranköer på bilprovningen

Kön till bilprovningen i Trelleborg ringlade stundtals lång när Motorhistoriska klubbens medlemmar samlades till årets besiktningskväll. Här gjorde sig inga nya bilar besvär.
Trelleborg • Publicerad 24 april 2002
BILD:CLAES NYBERG
BILD:CLAES NYBERGFoto: 

Veteranbilsentusiaster från hela södra Skåne letade sig i kväll till bilprovningen i Trelleborg som höll extraöppet för att testa de gamla ögonstenarna inför årets säsong. BILD:CLAES NYBERG Rostskador var det knappast lönt att leta efter för bilprovarna. Nästan alla bilar var omsorgsfullt polerade och fria från rost. - Det som kan vara något är oftast bromsarna. De blir ibland dåliga när bilarna har stått mycket, sade Rolf Uggla som var en av de som gjorde besiktningarna. Att besiktiga sin veteranbil under en öppet hus kväll har blivit mycket populärt bland medlemmarna i Motorhistoriska klubben.I kväll var det säkert ett hundratal som hoppades få besiktiga sina bilar.

Claes Nyberg claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons