Annons

Läkarna bjuder in Egil Ahl

Personalen på Trelleborgs lasarett ger sig inte. Egil Ahl, kommunalråd (s), har fått en inbjudan till lasarettet för att få mer information om vilka kliniker som är hotade genom förslaget till Skånsk livskraft - vård och hälsa.
Trelleborg • Publicerad 18 mars 2004

I sin inbjudan beskriver överläkare Paula Löwenadler på kvinnokliniken vilka funktioner som riskerar att försvinna, kirurgklinken, öronkliniken, kvinnokliniken tillsammans med en försämring av narkos-, röntgen- och operationsverksamheten. Dessutom kommer utbildningen att upphöra eftersom variationen på lasarettet blir för liten. Läkarna på lasarettet bjuder in Egil Ahl till ytterligare information eftersom han ska företräda de vanliga medborgarna och därför kan behöva mer information. Läkarna påpekar också att de är förvånade över att de näraliggande sjukhus som är påtänkta att ta patienter från Trelleborg inte tillfrågats om de har resurser att göra det.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons