Annons

Läckerheter lockar folk i Smyge

Publiken strömmade till från första början när Köpmansmagasinet slog upp portarna på lördagsmorgonen för sin 18:e upplaga av Skånsk mat.
Trelleborg • Publicerad 5 juli 2003
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG På Köpmansmagasinet kan besökarna se hur man gör en spettkaka, provsmaka och köpa lokala produkter som bröd, honung, extra fin kallpressad rapsolja från Österlen, ölkorv från Klagstorp och skånsk fläderblomsmarmelad. Men det viktiga är inte att sälja, betonar en av utställarna, Roland Persson från Södra Åby. - Vi står inte här för att kränga utan för att få en nära kontakt med kunden. De kan ställa frågor och vi kan svara, säger han.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons