Annons

Kvinna skadad av nyårsraket

En 21-årig kvinna fick skador på benen och i ansiktet av en raket på nyårsnatten. Hon fördes med ambulans till Trelleborgs lasarett.
Trelleborg • Publicerad 1 januari 2014

Kvinnan var ute och firade det nya året på Stortorget i Trelleborg när en nyårsraket plötsligt kom studsande emot henne längs marken. Kvinnan hann inte undan, utan raketen exploderade precis framför henne.

Explosionen gjorde att kvinnan ådrog sig sårskador på båda benen. Hon fick även mindre sårskador i ansiktet. En ambulans skickades till platsen och kvinnan kördes till Trelleborgs lasarett för kontroll. Enligt polisens ledningscentral var hennes skador inte allvarliga. Det finns i nuläget ingen misstänkt för raketskjutningen, men en anmälan om vållande till kroppsskada är upprättad.

I övrigt rapporterar såväl räddningstjänst som polis om en mycket lugn natt. Polisens enda registrerade insats var när de avvisade två stökiga gäster från restaurang Merkurius.

Maria Sällberg
Andreas Mårtensson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons