Annons

Kvinna hittad död i Trelleborg

En 43-årig kvinna hittades på onsdagsmorgonen död i en lägenhet på Malörtsvägen. Polisen misstänker att kvinnan bragts om livet. En 49-årig man som fanns i lägenheten har anhållits misstänkt för mord.
Trelleborg • Publicerad 3 augusti 2005

Polisen kallades strax efter klockan nio på morgonen till en lägenhet på Malörtsvägen. I lägenheten fann patrullen en livlös kvinna. Ambulans tillkallades och ambulanspersonalen kunde konstatera att kvinnan var död. Polisen grep härefter den man som befann sig i lägenheten. Klockan 14 på onsdagseftermiddagen anhölls han misstänkt för mord.

– Mannen fördes till sjukhuset i Malmö. Han hade vissa skador och ambulanspersonalen menade att de behövde ses över av en läkare, säger polisens informatör Eva-Gun Westford.

Annons

Enligt henne fanns det tecken i lägenheten på att det förekommit bråk. Polisens tekniker undersökte på onsdagen lägenheten.

– Vi har säkrat platsen, säkrat offret och säkrat en misstänkt person, säger Eva-Gun Westford.

Vilken relation mannen och kvinnan hade vet man ännu inte. Kvinnan är bosatt på en annan adress i Trelleborg och polisen har utgått från att lägenheten där kvinnan hittades tillhör den nu anhållne mannen.Han är sedan tidigare känd av polisen för våldsbrott. Även kvinnan uppges vara bekant för polisen.

Jenny Isaksson

0410-545 27

jenny.isaksson@allehandasyd.se

$LOC_OFF$
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons