Annons

Kvinna halkade på gatan – kräver ersättning

Trelleborg • Publicerad 7 februari 2006

En kvinna från Malmö kräver Trelleborgs kommun på ersättning för skador som hon fick när hon halkade på gatan i Trelleborg.

Kvinnan skulle besöka goda vänner i Trelleborg för att fira nyår när hon halkade på Johan Kocksgatan. I fallet slog hon sig så illa att hon bröt höger handled. Hon uppsökte akuten i Trelleborg och fick handen gipsad. Men det räckte inte. Komplikationer tillstötte, vilket ledde till att kvinnan fick opereras. Hon är fortfarande sjukskriven och kommer att vara det ytterligare eftersom hon arbetar som lärare och är beroende av att kunna använda sin högerhand, vilket är omöjligt i dagsläget.

Annons

I ett brev till kommunen ,menar kvinnan att kommunen borde ha röjt gatorna bättre sedan snöfallet på annandagen. Hon vill ha ersättning för kostnader hon haft i samband med sjukhusvistelsen, för läkemdel, ersättning för inköp av klädesplagg som kan träs över armen, för förlorad arbetsinkomst och även för sveda och värk.

Louise Voll Ercolino

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons