Annons

Kvinna åtalas för spritförsäljning

En kvinna i 60-årsåldern har åtalats misstänkt för att ha sålt sprit olagligt till ungdomar i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 24 september 2004

I slutet av mars slog polisen till mot en lägenhet på Hovslagaregatan. De hade fått tips om att det förekom försäljning av alkohol till ungdomar på adressen.

Utanför lägenheten träffade polisen en ung man som precis hade varit i lägenheten och köpt starköl. Polisen gjorde en husrannsakan hos kvinnan och beslagtog 8,3 liter starksprit, närmare 15 liter vin samt 27 flak starköl.

Annons

När polisen befann sig i lägenheten kom ytterligare ungdomar som skulle köpa alkoholdrycker. De berättade också att de vid tidigare tillfällen handlat av kvinnan. Hon greps och anhölls senare men släpptes på fri fot efter någon dag.

Nu har hon åtalats misstänkt för olovlig försäljning samt olovligt innehav av alkoholdrycker.

Enligt polisens utredningar, som gjorts efter beslaget, så misstänks kvinnan mellan november år 2003 och mars i år ha sålt minst 2,8 liter sprit, 4 flak starköl och 16 liter vin för sammanlagt 1240 kronor.

Alkoholen som togs i beslag vid husrannsakan menar åklagaren att kvinnan hade i uppenbart syfte att sälja olagligt.

JennyIsaksson

0410-54527

jenny.isaksson@allehandasyd.se

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons