Annons

Kul discodunk i dunkelt badhus

Discomusiken dunkar högt ur högtalarna och färgglada lampor blinkar i takt med musiken. I bassängerna roar sig höstlovslediga barn. På torsdagskvällen var det dags för vattendisco på badhuset.
Trelleborg • Publicerad 31 oktober 2013
Edwin Jagiello, Sanel Smajic, Felicia Lazarevska, Meriem Mhenni, Ida Izetagic, Joanna-Louise Hansen och Amanda Andersen roar sig i bubbelpoolen på badhusets vattendisco.
Edwin Jagiello, Sanel Smajic, Felicia Lazarevska, Meriem Mhenni, Ida Izetagic, Joanna-Louise Hansen och Amanda Andersen roar sig i bubbelpoolen på badhusets vattendisco.Foto: Foto: Tomas Nyberg

Omkring 120 mellanstadielever dansade i bassängerna och äventyrsbadet.

- Det är häftigt. Det är skoj att bada med lamporna och musiken, säger Amanda Andersen, som är på vattendiscot för andra gången.

Annons

Även sjätteklassaren Amir Besic tycker att discot är en kul höstlovsaktivitet.

- Det är roligt att kunna komma hit och ha roligt med vänner. Vi gör kaos här inne - det är vi som håller igång festen, säger han och skrattar.

Det är badhuset och Ungdomsenheten som arrangerar vattendiscot för klass fyra till sex.

- Jag tror vi började på höstlovet för två år sedan. Sedan har vi kört på jullov, sportlov och höstlov. Personal från Backafall och från Gasverket är här i kväll och så har vi extrainsatt personal och badvärdar, säger Karolina Jonasson på badhuset.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons