Annons

Kröp ner naken i fel säng - dömdes

Strax efter klockan fyra på nyårsdagens morgon, när festen var slut, kände kvinnan att det låg en man i hennes säng. Han var naken, tryckte sig mot henne och började smeka henne. På hans flåsande kunde hon höra att det inte var hennes sambo.
Trelleborg • Publicerad 11 september 2007

Kvinnan blev rädd att han skulle våldta henne men mannen lämnade rummet. Kvinnan rusade ut ur rummet, hittade sin sambo sovande i soffan en trappa ner och de körde hem direkt.

Mannen, en 48-årig trelleborgare, hävdade inför tingsrätten att han hade druckit en del under kvällen och rökt en cigarr vid midnatt. Han blev yr av cigarren och efter det har han oklara minnesbilder. Han kom ihåg att han och hans flickvän gick och lade sig, men sedan trodde han att han tagit fel på rum när han varit på toaletten. Så när han tryckte sig mot en naken kvinna trodde han att det var hans flickvän.

Annons

Tingsrätten tyckte att 48-åringens minneslucka var "minst sagt anmärkningsvärd" och fällde honom för sexuellt ofredande. Domen blev 100 dagsböter.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons