Annons

Krock skickade Volvo genom köksväggen

Två bilar krockade på Ekevägen i Trelleborg vid 16-tiden på måndagen. En av bilarna körde genom väggen på ett hus. En man boende i huset chockades.
Trelleborg • Publicerad 12 maj 2008
Två bilar krockade vid 16-tiden på måndagen på Ekevägen. Ett av fordonen körde genom väggen på ett hus som hamnade i vägen. I det andra fordonet skadades en kvinna lindrigt. Bild:Tomas Nyberg
Två bilar krockade vid 16-tiden på måndagen på Ekevägen. Ett av fordonen körde genom väggen på ett hus som hamnade i vägen. I det andra fordonet skadades en kvinna lindrigt. Bild:Tomas NybergFoto: 

Vid 16-tiden på måndagen skedde en krock mellan två bilar i korsningen Tallvägen och Ekevägen. Ett av fordonen, en röd Volvo, blev påkörd i sidan och for därefter genom köksväggen på ett boningshus. I den andra bilen, en grå Mercedes, skadades en kvinna lindrigt och fick föras iväg i ambulans.

- Jag satt i trädgården när jag hörde ett brak. Jag tittade över muren mot gatan men såg inget. Då gick jag in i huset och såg bilen. Jag tänkte att herregud, det står en bil i mitt kök, säger mannen som bor i det träffade huset.

Annons

Diana Krstevksa kom cyklande när hon blev vittne till olyckan..

- Jag blev chockad. Föraren i den grå bilen kom ut och blödde från ansiktet. Hon sa att hon mådde bra men verkade borta och vägrade att sitta ned. Jag lugnade ned henne medan andra ringde 112.

Kent Mårstensson bor i huset bredvid och hörde smällen.

- Det lät rejält. Min granne brukar sitta här vid fönstret och fika. Tursamt nog var han i trädgården just då.

Polisen genomförde utandningsprov på plats men det visade negativt.

David Ekberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons