Kortspel och aktier på Forum

Bridge och aktier. Hör det ihop? Svaret är ja enligt arrangörerna till söndagens kortspel på Trelleborgs konferenscentrum Forum.
Trelleborg • Publicerad 13 oktober 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG Efter förmiddagens spel hölls ett lunchföredrag av Mats Qviberg, ordförande i Sveriges Bridgeförbund. "Är börskraschen över" heter föredraget. Förutom de 22 par som tävlade i bridgen var det även andra åhörare som lyssnade på Qviberg, då han berättade om egna erfarenheter och gav tips när det gäller aktiesparande. - Detta är första gången som vi arrangerar något sådant i Trelleborg. Hoppas det blir en fortsättning. Tidigare har Aktiespararna i Trelleborg haft en golftävling, nu gör vi ett samarbete med den lokala bridgeklubb, berättar Lars-Olof Flink från Aktiespararna, som själv inte spelar bridge. - Jag gick en snabbkurs i spelet för 35 år sedan. Där efter har jag av tidsskäl inte spelat bridge. Däremot har jag varit en hängiven Whist-spelare, berättar han.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.