Annons

Konstgräsplanen klarnar vid Köpingeskolan

Konturerna för den nya konstgräsplanen vid Köpingeskolan är klara. En massa schaktningsarbeten är färdiga och nu återstår de sista lagren innan själva konstgräset kan läggas.
Trelleborg • Publicerad 11 september 2010
Schaktningsarbetena på konstgräsplanen vid Köpingeskolan är snart klara. I oktober ska konstgräset läggas på.
Schaktningsarbetena på konstgräsplanen vid Köpingeskolan är snart klara. I oktober ska konstgräset läggas på.Foto: 
Ted Nilsson från Broby sten- och plattsättning gör finjustering i den nya konstgräsplanens utkant.
Ted Nilsson från Broby sten- och plattsättning gör finjustering i den nya konstgräsplanens utkant.Foto: 

– Vi har just antagit anbudet på konstgräset. En utomstående konsult har tittat på anbuden så att de uppfyller våra krav. Det blev Unisport konstgräs som vi kommer att anlita, säger Kenth Sjövall, fritidschef i Trelleborg.

Enligt planerna ska konstgräset läggas under oktober månad.

Annons

– Det myckna regnandet har försenat arbetet en del säger Kenth Sjövall. Men det får inte vara för kallt när konstgräset läggs på så det bör ske under oktober.

Förutom de sista schaktningsarbetena återstår också en del jobb med fundamenten till belysningen innan konstgräset kan läggas på planen.

– Sedan återstår det alltid en del efterarbeten när konstgräset är på plats, men vi tror att planen ska vara klar i början av november, säger Kenth Sjövall.

Anna Thulin
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons