Annons

Kommunen hedrade svenska mästarna

Trelleborg • Publicerad 11 april 2005
Nils Gunnar Snygg (s) skålar med svenska mästarna i bordtennis frv: Angelica Augustsson, Veronica Mattiasson och Li Fen. Marie Olsson hade redan hunnit åka på landslagsläger i Köping. BILD: Claes Nyberg
Nils Gunnar Snygg (s) skålar med svenska mästarna i bordtennis frv: Angelica Augustsson, Veronica Mattiasson och Li Fen. Marie Olsson hade redan hunnit åka på landslagsläger i Köping. BILD: Claes NybergFoto: 

De nyblivna svenska mästarna i bordtennis uppvaktades under måndagen av kommunen med champagne och ljusskålar.

Vardagen har annars återvänt för framgångsrika TBTK:s Ladies Team. Men allt är inte riktigt som vanligt.

Annons

– Vi slipper i alla fall träningen i kväll, sa Veronica Mattiasson som iklädd guldhatt fick ta emot kommunledningens hyllningar.

SM-guldmedaljörerna är numera välkända profiler på stan. Från lördagens firande och framåt har många kommit fram och velat gratulera till bedriften.

– Jag var hos tandläkaren tidigare i dag och då var det 4-5 personer i väntrummet som kom fram och gratulerade och gav mig en kram, berättade Angelica Augustsson.

Angelica Augustsson fick tillsammans med Veronica Mattiasson, Li Fen samt lagledaren Inge Augustsson och TBTK:s ordförande Jan Lundgren i går ta emot kommunledningens hyllningar. Marie Olsson befann sig på landslagsläger i Köping.

– Vi kommer att annonsera nu att vi är SM-staden, sa kommunalrådet Egil Ahl (s) som skålade i champagne för Ladies Team.

– Det här hade man behövt när man satt på bänken och såg finalen i lördags, sa lagledaren Inge Augustsson.

Magnus Aspegren

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons