Annons

Kommunen får yttra sig över staket vid strand

Länsstyrelsen begär nu in ett yttrande från kommunen med anledning av de staket som tre fastighetsägare låtit sätta upp inom strandskyddsområde i Smygehamn utan att begära dispens.
Trelleborg • Publicerad 21 juli 2004

Då kommunen äger mark intill de aktuella fastigheterna vill länsstyrelsen ha synpunkter på hur situationen i området ska lösas. Dessutom vill man ha uppgifter om eventuella framtida planer från kommunens sida för området. Samtidigt informeras kommunen om de synpunkter som fastighetsägarna lämnat i ärendet. Bland annat handlar det om problem med besökare i området som uträttar sina behov i det fria intill bostadshusen samt problem med nedskräpning. Enligt fastighetsägarna finns det varken uppsatta papperskorgar eller tillgång till toaletter i området, trots att det besöks av ett stort antal turister årligen.

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons