Annons

Klädbutik läggs ned på Algatan

Thulins herrmode har gått i konkurs. Det innebär att Bengt Werner bommar igen sina båda butiker, den på Algatan i Trelleborg och syskonverksamheten i Höllviken.
Trelleborg • Publicerad 10 maj 2002

- Det känns tråkigt. Men det är bara att konstatera att kostnaderna har överstigit intäkterna under en längre tid, säger Bengt Werner, butikschef som valde att försätta sina båda affärer i konkurs i tisdags. Bengt Werner säger att han har känt av en hård konkurrensen under de senaste åren, inte minst från de butikskedjor som säljer kläder i centrum. - Som ensamföretagare är det tufft att klara sig på marknaden. Jag har försökt få någon att överta butiken för att Thulin ska få leva kvar, men har hittills inte fått någon att ställa upp, fortsätter han. Advokaten Heinz Clauss har utsetts till konkursförvaltare och tar tills vidare hand om butikerna.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons