Annons

Kassaskåp stals två gånger

Ett större kassaskåp försvann i torsdags vid ett inbrott på Garvaregården. Skåpet hade dock inte förts så långt utan hittades senare i en källare på Rådhuset.
Trelleborg • Publicerad 9 augusti 2004

Någon hade brutit sig in i källaren och placerat det tunga skåpet där. Men innan någon från ABF, som äger skåpet, hann hämta det försvann det igen. Denna gången var det under natten mellan lördag och söndag som skåpet baxades ut ur källaren och i väg till Hallassvängen där det återigen blivit upphittat - oöppnat. Nu har polisen tagit skåpet i beslag för att göra en teknisk undersökning. Vad det innehåller är dock okänt. - De som äger det hade tydligen tappat bort koden men det var inget av något större värde, säger Michael Mattsson, kriminalkommissarie vid polisen i Trelleborg som konstaterar att de som stulit skåpet har haft mycket arbete för ingenting.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons