Annons

Kärleken var röda tråden på Parken

Kärlek är temat när Trelleborgs ukuleleorkester och Söderslätts musikkår tar ton på Parken.
Trelleborg • Publicerad 25 april 2010
På söndagskvällen uppträdde Lasse Berggrensson tillsammans med Trelleborgs ukuleleorkester och Söderslätts musikkår på Parken.
På söndagskvällen uppträdde Lasse Berggrensson tillsammans med Trelleborgs ukuleleorkester och Söderslätts musikkår på Parken.Foto: 

TRELLEBORG. ”Love me tender", "Det börjar verka kärlek banne mig" och "Can you feel the love tonight".

– Vi ska spela låtar från den gamla tiden när kärleken var viktig. Det verkar den inte vara idag, åtminstone inte om man ska tro löpsedlarna, säger konferenciern Lasse Berggrensson.

Annons

Det är nära att det tar slut där och då. När sångaren helt klädd i vitt drar paralleller till den brutna prinsessförlovningen blir publiken knäpptyst.

– Han kunde ha fått halva kungariket. Kärleken är konstig, säger han och går raskt vidare med allsång till "Tiotusen röda rosor". Det räddar kvällen.

Ett hundratal hade löst biljetter till konserten på Parken. I dörren gick ytterligare några platser åt. Förutom orkestrarna uppträdde solisterna Emma Peterson och Victor Segerhagen, båda från Trelleborg.

Emma Persson Hennig
Katarina Höije
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons