Julklappsjakt i Trelleborg

I och med klappkvällen på torsdagen har det riktiga startskottet nu gått för årets julklappshandel i Trelleborg. Många försökte redan i kväll att klara av sina julklappsinköp.
Trelleborg • Publicerad 4 december 2003
BILD: Jenny Isaksson
BILD: Jenny IsakssonFoto: 

BILD: Jenny Isaksson Elsie Ohlsson från Trelleborg passade på att köpa några julklappar på Intersport, hon tycker inte att julklappshandlandet är speciellt jobbigt. - Vi köper inte så många julklappar eftersom vi bara har ett barn så det är inte så farligt. Vi brukar också se till att vara ute i god tid. Årets julklapp spås bli mössan men Lars Licke, ägare av Intersport på Valen, har ännu inte märkt av någon extrem försäljning av mössor just i år. - Det har varit i ropet med mössor i flera år. En normal säsong säljer vi omkring 2|500 mössor. Andra klassiska julklappar är underställ och motionsredskap, säger han. Susanne Lindberg från Anderslöv var ute för att handla julklappar tillsammans med dottern Michelle. - Det har gått relativt bra men vi är inte färdiga ännu. I år har det inte varit så svårt att komma på julklappar men det är ändå alltid enklast att köpa till Michelle som är yngsta barnet, säger Susanne Lindberg. - Svårast att köpa till är min man. Själv önskar hon sig mest av allt ett solarium. - Men det är väl både för stort och för dyrt, konstaterar hon. Michelle har en lång önskelista. - Jag vill ha ett Playstation som man kan spela tv-spel på och en bärbar cd-spelare helst, säger hon.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.