Annons

Jubileumsfirandet ställs in

Det blir inget stort firande av 70-årsjubileet på badhuset. Tanken var från början att slå ihop jubileet med återinvigningen i september, men när renoveringen drog ut på tiden sköts det fram till december.
Trelleborg • Publicerad 19 november 2009

TRELLEBORG. Senaste beskedet är nu att renoveringen ska bli klar i mitten av december och därför sköts firandet fram till slutet av januari. Det stora firandet får dock vänta.

– Vi kommer inte att fira 70-årsjubileet, det får vänta tills badhuset blir 75 år. Det blir bara en mindre ceremoni nu, säger fritidschefen Kenth Sjövall.

Annons

Jippon som simtävlingar mellan kommunens två simklubbar Trelleborgs simsällskap och Trelleborgs kappsim blir det alltså inte men Kenth Sjövall hoppas ändå att det kommer att finnas utrymme för guidade turer i de renoverade lokalerna.

Efter firandet väntar eventuellt ännu mera renovering. I sommar när badhuset ändå håller stängt under några veckor planerar fastighetsförvaltningen en förebyggande upprustning.

Lucas Dietrichson
Fanny Joahansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons