Annons

Jourcentral kvar på lasarettet

På fredagen trädde Hälsoval Skåne i kraft. TA har tidigare rapporterat om den ovissa framtiden det innebär för jourläkarcentralen på lasarettet.
Trelleborg • Publicerad 27 april 2009

En av tankarna är att verksamheten ska drivas av vårdcentralerna men innan det är klart kommer jourläkarcentralen att fortsätta precis som tidigare.

Enligt sjukhuschefen Magnus Heiman hör många oroliga Trelleborgare av sig till lasarettet och undrar över vad som händer, både med jourläkarcentralen och akuten.

– Här och nu kommer inget att hända. För lasarettet del är akutmottagningen öppen som vanligt, måndag till söndag klockan 08-20. Även verksamheten kopplad till jourläkarcentralen fortsätter som vanligt, vardagar klockan 17-20 och helger 08-20. Den kommer att vara kvar åtminstone över sommaren, säger Magnus Heiman.

Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons