Annons

Jörgen Flink söker nytt jobb i Malmö

Trelleborgs kulturchef Jörgen Flink har sökt jobbet som kulturdirektör i Malmö.
Trelleborg • Publicerad 5 maj 2010
Trelleborgs kulturchef Jörgen Flink har sökt jobbet som kulturdirektör i Malmö.
Trelleborgs kulturchef Jörgen Flink har sökt jobbet som kulturdirektör i Malmö.Foto: Hussein el-Alawi

Längtar du bort från Trelleborg?

– Nej inte alls, jag trivs alldeles utmärkt i Trelleborg. Men när det utlystes ett jobb som kulturdirektör i Malmö, som tveklöst är ett av de tre fyra hetaste jobben i landet, så kändes det lockande att söka.

Annons

Tittar man bland övriga sökande så ser det ut som att du har bra en bra chans. Du konkurrerar bland annat med en kommissarie och en baskettränare.

– Ja, men 14 personer har sökt jobbet. Och jag vet att de kommer att gå ut och headhunta ett antal kandidater. Det finns dessutom en som är tillförordnad på jobbet, som inte står med som sökande.

Är det några andra jobb du söker?

– Nej det är det inte, absolut inte. Jag hade inte planerat söka något jobb alls egentligen, utan det var för att det här jobbet dök upp. Det är en så pass stor utmaning att man skulle vara dum om man inte sökte.

Martin Strandberg
Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons