Annons

Jobb vid Ängavallen ger smalare väg

Svevia har nu börjat jobba, bland annat med ledningar, vid Ängavallen. Vid Maglarp pågår också arbete med ledningar som hållit på en tid. Det innebär att E 6 blir smalare på de sträckorna.
Trelleborg • Publicerad 8 mars 2010
Foto: 
Svevia har nu börjat jobba, bland annat med ledningar, vid Ängavallen. Vid Maglarp pågår också arbete med ledningar som hållit på en tid.
Svevia har nu börjat jobba, bland annat med ledningar, vid Ängavallen. Vid Maglarp pågår också arbete med ledningar som hållit på en tid.Foto: 

TRELLEBORG/VELLINGE. – Vi arbetar också med en parallellväg vid Ängavallen, säger Ulf Lindoff, projektchef på Svevia. En väg som de boende ska kunna använda för att komma ut på motorvägen när den är färdigbyggd.

Under den närmaste tiden kommer Svevia också att så smått börja arbetet med trafikplatsen vid Håslöv.

Annons

– Även om vädret fortfarande inte är det bästa så kan vi nog börja med schaktningarna så smått igen, säger Ulf Lindoff.

Det mesta av arbetet vid Håslöv pågår dock på sidan av vägen och påverkar inte trafiken annat än genom transporter till och från byggplatsen.

Vid trafikplatsen Vellinge södra fortsätter arbetet med bron och vid Maglarp arbetet med tunneln under E 6.

Martin Strandberg
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons