Annons

Jens, 40, vinner 10 000 kronor på hotell: ”Gött!”

Jens Carlström fick en bra start på helgen när TA knackade på dörren med en jättecheck att lämna över. Han är nämligen den lyckliga vinnaren i TA:s Nisse-tävling och får ett presentkort på hotellupplevelser till ett värde av 10 000 kronor.
– Jag sa ju att jag skulle ta hem det här, säger Jens Carlström glatt till frun Madelene Carlström efter att ha mottagit priset från TA.
Trelleborg • Publicerad 12 januari 2024
Jens Carlström är vinnare i TA:s Nisse-tävling.
Jens Carlström är vinnare i TA:s Nisse-tävling.Foto: Tomas Nyberg

Under 24 dagar i december busade Nissen på Trelleborgs Allehanda och läsarna som följde det hade chans att vinna ett presentkort på hotellupplevelser till ett värde av 10 000 kronor. Med varje bus presenterades en bokstav och efter 24 dagar kunde den tålmodige läsaren bilda meningen ”Hör tomtens bjällra klinga!”.

– Intresset för tävlingen var ganska stort. Många tog även tillfället i akt och skickade in bilder och beskrivningar på vad Nissen hittat på hemma hos dem, säger Camilla Andersson, upplagechef och marknadsansvarig på Trelleborgs Allehanda.

Annons

Jens Carlström, ellärare från Trelleborg, var en av dem som följde Nissens bus och deltog i tävlingen.

– Jag ställde alarm varje dag för att inte missa någon bokstav, berättar han för TA.

Det lönade sig. Nu kan han och frun Madelene Carlström ta in på spahotell tillsammans för presentkortet på ESS group.

– Vi älskar spa, säger Jens som inte hunnit fundera på vart de vill spendera priset.

– Kanske på Steam hotell i Västerås, föreslår Madelene.

Jens Carlström har varit prenumerant på Trelleborgs Allehanda hela sitt liv och brukar var med i tävlingar som ordnas.
Jens Carlström har varit prenumerant på Trelleborgs Allehanda hela sitt liv och brukar var med i tävlingar som ordnas.Foto: Tomas Nyberg

Jens Carlström har varit prenumerant på Trelleborgs Allehanda sedan han flyttade hemifrån och brukar delta i tävlingar, men det här blev den första vinsten.

– Det känns gött!

Förutom att tävla hämtade Jens inspiration från Nissen i TA till familjens egen Nisse.

– Det var första året vi har Nisse, jag hade aldrig hört om det förut. Men det var så stressigt att komma på nya saker varje dag. Det började med avancerade bus och så blev det lättare för varje dag, berättar Jens.

Fakta

Vinnaren

Namn: Jens Carlström

Ålder: 40

Familj: Frun Madelene Carlström, barnen William, Ellis och Nikki och hunden Levi.

Jobbar: Som ellärare på Vipan i Lund

Fritidsintressen: Springer med kustjoggarna, nybliven schackentusiast. Och spa!

Aktuellt: Börjar snart på Yrkeslärarprogrammet

Fakta

Nissen i TA

Under december flyttade Nissen in på Trelleborgs Allehandas redaktion och ställde till med bus. Med sig hade hen bokstäver som presenterades på trelleborgsallehanda.se. Den läsare som lyckades samla ihop bokstäver och bilda meningen ”Hör tomtens bjällra klinga!” kunde vara med och tävla om ett presentkort på ESS group med hotell som Ystad Saltsjöbad, Steam hotel och MJ:s i sin repertoar.

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons