Annons

"Jag vill ha Fagerängens vårdcentral kvar"

Patienterna på Fagerängen kan få betydligt längre till vården. Just nu diskuteras planer att slå ihop vårdcentralen på Öster med Centrumkliniken på Fredsgatan dit alla verksamhet skulle koncentreras.
Trelleborg • Publicerad 29 maj 2009
Jeanette Jensen Balic med sonen Philip Jensen vill ha kvar Fagerängens vårdcentral. Foto: Claes Nyberg
Jeanette Jensen Balic med sonen Philip Jensen vill ha kvar Fagerängens vårdcentral. Foto: Claes NybergFoto: 

Jeanette Jensen Balic, som besökte Fagerängens vårdcentral på måndagen tillsammans med sonen Philip Jensen, tycker inte att det verkar vara en bra idé att slå ihop vårdcentralerna.

– Vi bor här på Fagerängen. Idag har vi tre minuter hit till vårdcentralen, säger hon. In till Centrumkliniken tar det ju en halvtimme.

Annons

Jeanette Jensen Balic har bara lovord till övers för vårdcentralen på Fagerängen.

– Jag tycker att det är en mycket bra vårdcentral. Jag känner personalen här, säger hon.

Jeanette Jensen Balic menar att närheten till vårdcentralen är viktig. Att det skulle kunna bli längre öppettider vid en sammanslagning tycker hon inte betyder så mycket.

– Det är så lätt att få tid här nu, säger hon. Man kan ringa och få en tid och så har man bara en kort promenad hit. Det är jättebra.

Sammantaget tycker hon att det bästa är om Fagerängens vårdcentral får vara kvar som i dag.

Lasse Bryggare lasse.bryggare@allehandasyd.se
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons