Annons

Inkräktare på skola förstörde utemöbler

Framtidskompassen i Västra Ingelstad drabbades under helgen av vandalisering och inkräktare som tog sig in i skolan. Enligt polisanmälan förstördes bland annat utemöbler på skolgården.
Västra Ingelstad • Publicerad 14 maj 2019
Framtidskompassen i Västra Ingelstad hade i helgen besök av inkräktare som bland annat förstörde utemöbler.
Framtidskompassen i Västra Ingelstad hade i helgen besök av inkräktare som bland annat förstörde utemöbler.Foto: Olof Martinsson

På söndagseftermiddagen upptäckte skolpersonal att någon under helgen varit inne på skolans område och även lyckats ta sig in i skolan, sannolikt genom en olåst dörr på andra våningen.

Enligt polisanmälan har elevskåp rotats igenom och gärningsmännen har tagit två tomkartonger till datorer. Dessa hittades ute på skolgården.

Annons

Där hade fritidsavdelningens förråd brutits upp och innehållet vräkts ut. Dessutom var bland annat två utebord sönderslagna.

Händelsen är polisanmäld och rubriceras som stöld och skadegörelse.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons