Annons

Ingen misstänkt för brutalt rån

De tre personer som rånade ett par i deras villa i Beddingestrand i fredags är fortfarande på fri fot.
Trelleborg • Publicerad 28 augusti 2013
Foto: Hanna F.Ellborg

Polisen har trots dörrknackning och teknisk undersökning inga misstänka för det brutala rånet som skedde tidigt i fredags morse. Ärendet har nu lämnats över till åklagare.

– Normalt sett gör man det först när man har någon misstänkt eller frihetsberövad men nu har vi gjort det för att vi avvaktar ett administrativt beslut, säger polisens informatör Ewa-Gun Westford.

Annons

Om dörrknackningen har gett något kan hon inte säga i dagsläget med hänvisning till sekretessen. Inte heller vet hon om den tekniska bevisning som skickats till Statens kriminaltekniska laboratorium i Linköping kommer att leda till något eftersom resultatet inte kommit tillbaka ännu.

– När vi skickar något dit ställs vi i den vanliga kön och då dröjer det två-tre veckor innan vi får svar, säger Ewa-Gun Westford.

Paret som rånades ska inte ha fått några fysiska skador men uppges ha chockats svårt av händelsen.

– De mår fruktansvärt dåligt och behöver professionell hjälp, berättar polisens brottsoffersamordnare Karin Hammar.

Lina Campbell
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons